fbpx

PENAFIAN

Perubatan

Laman web ENDNOW dan laman media sosial yang berkaitan adalah bertujuan untuk menyampaikan maklumat berkaitan tembakau, rokok dan apa-apa yang berkaitan untuk membantu orang ramai menjalani kehidupan yang sihat dan bebas daripada asap rokok. Laman web ENDNOW dan laman media sosial yang berkaitan tidak memberikan nasihat perubatan dan hanya menyampaikan maklumat untuk tujuan kebaikan umum dan tidak boleh dianggap sebagai pengganti nasihat, diagnos atau rawatan perubatan profesional. Anda perlu mendapatkan nasihat daripada doktor atau penyedia kesihatan anda yang berkelayakan untuk sebarang pertanyaan mengenai keadaan kesihatan dan perubatan anda.

Sokongan

Pautan luar yang dikaitkan dengan laman web ENDNOW dan laman media sosial yang berkaitan tidak disokong oleh KKM, laman web ENDNOW atau kerajaan pusat dan kami juga tidak menyokong pandangan, produk, dan perkhidmatan yang mungkin mereka tawarkan. ENDNOW tidak akan bertanggungjawab kepada penggunaan atau akses pengguna ke laman web luar daripada laman web ENDNOW atau laman media sosial yang berkaitan.

Privasi & Keselamatan

Laman web ENDNOW dan Dasar Privasi media sosial yang berkaitan boleh didapati di laman Dasar Polisi ENDNOW

Sekiranya pengguna memilih pautan ke laman web luar dari laman web ENDNOW atau laman media sosial yang berkaitan, pengguna meninggalkan platform ENDNOW dan tertakluk kepada dasar privasi dan keselamatan laman web tersebut. ENDNOW tidak menjamin ketepatan, kesesuaian, ketepatan masa atau kelengkapan maklumat yang terdapat di laman web bukan ENDNOW.

Penghapusan Kandungan & Ulasan

ENDNOW berhak untuk mengubah, menghentikan, menangguhkan atau menghentikan sebarang kandungan daripada laman web ENDNOW dan laman media sosial yang berkaitan pada bila-bila masa.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan, anda boleh menghubungi kami di melalui pautan Hubungi Kami.